Team

Werken bij Ergo-Design betekent een bijdrage leveren aan het succes van onze opdrachtgevers. Vanuit de strategie van Customer Intimacy ligt daar de focus: de uitdagingen van onze klanten begrijpen en samen met hen omzetten in solide oplossingen. Werken bij Ergo-Design betekent dat hoge eisen gesteld worden aan je professionaliteit en vaardigheden tot samenwerken. Ook verwachten we ondernemerschap van onze medewerkers: kansen zien en benutten.

Een breed spectrum aan competenties en vaardigheden is dus nodig, maar je doet het niet alleen: projecten worden in teamverband uitgevoerd. Er is ruimte om elkaar te versterken, om te leren, maar ook ruimte voor kritiek. Intern is Ergo-Design te beschrijven als een hecht team van professionals en een informele organisatie. Successen worden als team gevierd en gedeeld.

Waarden

Ergo-Design profileert zich met de volgende waarden:

  • Innovatief: met passie ontwikkelen we grensverleggende, intelligente oplossingen voor onze opdrachtgevers.
  • Verantwoord: we volgen daarbij een transparante en goed gefundeerde aanpak, waarbij we doen wat we zeggen.
  • Dienstbaar: we zoeken actief de samenwerking en zijn flexibel en klantgericht.

Ontwikkeling

De werknemers van Ergo-Design zijn erg enthousiast over de vrijheid die wordt gegeven om zelf hun week in te delen, gedeeltelijk thuis te werken en afwisseling door verschillende projecten en opdrachtgevers. Zo kan iedereen een optimale balans vinden tussen werk en privé, uitdaging en ontspanning.

Nieuwe medewerkers worden door ervaren collega’s begeleid bij de uitvoering van projecten en het volgen van de Ergo-Design aanpak. Daarbij staan de standaarden centraal die zijn vastgelegd op basis van de jarenlange ervaring. In gezamenlijk overleg bepalen we per medewerker welke competenties verder ontwikkeld moeten worden. Dit wordt vastgelegd en gevolgd in een persoonlijk ontwikkelingsplan. Zo blijven we ook in de toekomst voor onze klanten een aantrekkelijke professionele dienstverlener.